1403\05\21 00:28:03



تولید ۱۵۷۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین

قزوین- مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی فعال این استان تولید شده است.

تبلیغات

سید محمد میربابایی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی فعال این استان تولید شده است.

وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۲۵۰ تن بوده افزایش سه درصد رشد داشته است. از این میزان گوشت تولید شده حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها ارسال شده است. به گفته وی این میزان گوشت قرمز در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و سنتی استان قزوین تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بیشترین گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای پرورش دام شهرستان بویین‌زهرا تولید می‌شود. وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره‌بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.. .


بازنشر از : مهر

گوشت قرمز

قزوین

جهاد کشاورزی قزوین

خبرهای مرتبط با