1401\05\31 14:34:16
آشنایی با انواع باسکول و کاربرد آنها
در ادامه این مطلب با انواع باسکول، ویژگی های آن و کاربردهایی که هرکدام از اینها دارند مطالبی را عنوان می کنیم.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هنگامی که از باسکول سخن میگوئیم، صحنههایی از قبیل کامیونها و تریلیهایی که در بنادر و اسکلهها، در حال بارگیری از کشتیهایی عظیم الجثهای هستند، در برابر چشم ظاهر میشود.
اگر اهل شهرهایی مانند بوشهر و بندرعباس باشید، بارها چنین تصاویری را دیدهاید. اگر شغلتان به اموری مانند گمرک، نقل و انتقال بارهای تجاری و صنعتی، واردات یا صادرات مرتبط باشد نیز در طول کارتان چنین صحنههایی دیدهاید. البته این هم ممکن است که در تلویزیون و سینما این وسایل را دیده باشید.
امروزه، هر کشوری تمایل دارد تا با افزایش تولیدات صنعتی، غذایی و … و صادر کردن آن به دیگر کشورها، برای خود درآمدزایی کند. وارد کردن وسایل مورد نیاز از سایر کشورها راهی است که برای رفع نیازها انجام میشود. در کنار اینها، ترانزیت کالا و انرژی بین کشورهای دیگر از طریق جادهها و بندرها، مسیری برای کسب درآمد است.
در همهٔ این موارد، باسکول از وسایلی است که بسیار لازم و حتی حیاتی است. زیرا در هر بخش از کار، به باسکول احتیاج وجود دارد. هنگامی که مواد اولیه به کارخانهها حمل میشود، از باسکول استفاده میشود.
وقتی کالایی ساخته شد، در زمان حمل آن به بازارها و رساندن آن به دست مصرف کننده، برای اندازه گیری وزن آن و نیز شمردن آنها، از باسکول استفاده میشود. زمانی که فرآوردههای تولیدی یا وارد شده، به مخازن ویژه منتقل میشود، از باسکول استفاده میشود. همچنین، زمانی که قراردادی خصوصاً در حوزهٔ صادرات و واردات بین دو طرف منعقد میشود، هر دو طرف، برای راستی آزمایی و فهمیدن اینکه طرف دیگر، کالایی را که متعهد شده، به همان اندازه و تعداد معهود تحویل داه یا نه، ناچارند از باسکول استفاده کنند.
بنابراین، میتوان گفت در هر بخش از بازار که کار کنید، اگر با اوزان بالا سروکار دارید، لازم است از باسکول استفاده کنید. باسکولهای متنوعی در بازار مورد استفاده قرار میگیرد از قبیل، باسکول جادهای، باسکول پایهدار و باسکول میدانی چرخدار. در خصوص هر یک در ادامه توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.
باسکول جادهای کاربرد باسکول جادهای تریلی کش یا کامیون کش، در توزین محمولههای تریلیها، کامیونها و نیسانها و سایر ماشینهای حمل بار است. زمانی که بخواهید وزن محموله را هنگامی که داخل کامیون یا تریلی است، اندازه گیری کنید، باید از باسکول جادهای استفاده کنید. در این حالت، باسکول جادهای به خوبی و یکجا، هم آن ماشین حمل بار را توزین میکند و هم محموله را.
از آنجایی که محاسبهٔ قیمت اکثر وسایل و فراوردهها، بر مبنای وزن آنهاست، یک باسکول جادهای، برای اندازه گرفتن سریع وزن محموله و افزایش بهرهوری خیلی مفید است. در هر جایی که وسعت کافی برای اتصال یک باسکول جادهای به زمین داشته باشد، میتوان از باسکول جادهای استفاده کرد. اتصال این باسکول ممکن است مستقیم روی سطح زمین باشد یا اینکه ابتدا مقدار معینی از زمین را گود کرده و سپس، باسکول جادهای را روی آن میگذارند.
در حالت اول باسکول جادهای برجسته و در حالت دوم، باسکول جادهای مسطح نامیده میشود. انواع باسکول جادهای برای اینکه دقت توزین بالا برود، با در نظر گرفتن اینکه واحد مورد نظر، معمولاً با چه وزنهایی سروکار دارد، تعیین میکنیم که باید از کدام نوع از باسکول جادهای استفاده شود. برای این منظور، اندازهٔ ابعاد و ظرفیتی که هر باسکول دارد، اهمیت دارد.
انواع باسکول جادهای عبارتند از باسکول ۸۰ تنی، باسکول ۶۰ تنی، باسکول ۵۰ تنی، ۲۰ تنی و ۱۰ تنی. هنگامی که قصد خرید باسکول جادهای دارید، لازم است به محل کار و فعالیتی که بناست با آن باسکول انجام شود توجه کنید و برحسب نیاز، باسکول جادهای مورد نیازتان را خریداری کنید. برای مشاهده صفحه باسکول جادهای کلیک کنید.
باسکول پایهدار اگر قصد دارید با بالا بردن بهرهوری، کسب و کارتان را بهبود ببخشید، میتوانید از باسکولهای پایهدار استفاده کنید. برای توزین حجم بسیار بالای محمولههایی که معمولاً با آن سروکار دارید، نمیتوانید به ترازوهای معمولی دل خوش کنید. زیرا ظرفیتشان برای این کار کم است.
در امور صنعتی، ناچارید از باسکول صنعتی بهره ببرید. از جملهٔ مناسبترین باسکولهای صنعتی، باسکولهای پایهدار هستند. زیرا برای توزین دقیق و راحت به شما کمک کرده و از بروز خطا جلوگیری میکنند.
ظرفیت وزنی باسکولهای پایهدار، در بازهٔ ۱۰۰ کیلوگرم تا ۵ تن متغیر است. برای اینکه در اوضاع دشوار دوام بیاورد، در ساخت این باسکولها از ورق آهن استفاده میشود. علاوه بر این، برخی از باسکولهای پایهدار، قابلیت جابجایی دارند.
در صورتی که کسب و کار شما به گونهای است که برای آن نیاز دارید باسکول را از جایی به جای دیگر منتقل کنید و توزین را در مکانهای مختلف کارگاه انجام دهید، بهتر است از باسکولهای متحرک استفاده کنید. باسکول پایهدار در محاسبهٔ تعداد قطعات نیز میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. برای مشاهده صفحه انواع باسکول پایه دار کلیک کنید.
باسکول میدانی چرخدار از باسکولهای میدانی چرخدار، که به دلیل شکل ویژهٔ چرخهایشان، باسکول پاترولی هم خوانده میشوند، در فضاهای بسیاری بهره برده میشود. از انبارها گرفته تا میادین ترهبار. در قیاس با باسکولهای میدانی قابل حمل، این باسکولها، بارهای سنگینتری را توزین میکنند.
این امر موجب میشود که وزن خودشان هم بالاتر باشد. بنابراین، افرادی که با آنها سروکار دارند، نمیتوانند به آسانی این باسکولهای میدانی را در محیطهای مختلف، جابجا کنند. برای اطلاع از قیمت باسکول میدانی کلیک کنید.
باسکولهای میدانی چرخدار دیجیتال، مجهز به نمایشگر LCD هستند. این باسکولها، اگر چاپگر داشته باشند، میتوانید هنگام توزین، از اطلاعات صفحه نمایش پرینت هم بگیرید. داشتن اسناد مربوط به وزن کالاها، میتواند به همکاران شما در بخشهای حسابداری و بایگانی کمکهای شایانی بنماید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.. .
بازنشر از : مهر