1401\10\11 05:39:58


آشنایی با دستگاه جک شاسی کش

آشنایی با دستگاه جک شاسی کش مجموعه: اصول تعمیر و نگهداری خودرو آشنایی با دستگاه جک شاسی کش همه چیز درباره ی دستگاه جک شاسی کش:دستگاه جک شاسی کش خودرو ابزاری کاربردی برای صافکاری و کشیدن شاسی انواع خودروهای سواری به حساب می آید و از تنوع با

تبلیغات
آموزش مجازی هنر
آموزش مجازی هنر
آرت ویم، آموزش های مجازی با کیفیت و برترین اساتید کشور ، کالیوگرافی ، خوشنویسی، کالیوگرافی
# خوشنویسی - # نقاشی - # هنری
وسایل سیاه قلم فروشگاه آرتا هنری

آشنایی با دستگاه جک شاسی کش مجموعه: اصول تعمیر و نگهداری خودرو آشنایی با دستگاه جک شاسی کش   همه چیز درباره ی دستگاه جک شاسی کش: دستگاه جک شاسی کش خودرو ابزاری کاربردی برای صافکاری و کشیدن شاسی انواع خودروهای سواری به حساب می آید و از تنوع بالایی برخوردار است.

این مدل دستگاه نیاز به فونداسیون برای نصب دارد و دارای کشنده قدرتمند 10 تنی و دارای جک قیچی 3 تنی برای بلند کردن کامل خودرو را دارد. شاسی کشی خودرو چیست؟ در برخی از تصادفات به خصوص تصادفات از جلو، ممکن است ضربه وارد شده به ماشین به قدری شدید باشد که علاوه بر بدنه خودرو، شاسی بندی خودرو نیز آسیب ببیند. اینگونه خودروها پیش از هرچیز لازم است شاسی بندی آنها تعمیر شود که به آن شاسی کشی ماشین می گویند.   شاسی کشی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که در خصوص بازگشت فرم اولیه شاسی خودرو انجام می شود. در بسیاری از تصادفات جاده ای، ضربه و فشار وارد شده به اتومبیل به قدری زیاد است که شاسی خودرو از حالت استاندارد و اولیه خود خارج می شود و فرم آن تغییر می کند.   همانطور که گفته شد شاسی خودرو اسکلت اصلی خودرو می باشد.

در نتیجه اگر در تصادف، شاسی خودرو آسیب ببیند قبل از هر کاری باید شاسی خودرو صافکاری شود. صافکاری شاسی خودرو در اصطلاح شاسی کشی گفته می شود.   شاسی کشی توسط تیم های صافکاری انجام می شود و انجام آن دقت و ظرافت بسیاری می خواهد زیرا لازم است اسکلت و بدنه خودرو به شکل اولیه خود برگردد و تمامی زاویه های چهارضلعی اسکلت کاملا همسان با قبل از تصادف گردند.   جک شاسی کشی چیست؟ جک شاسی کشی، دستگاهی است که در مراکز مدرن و حرفه ای صافکاری و نقاشی خودرو و تعمیرگاه های مجاز و نمایندگی ها جهت کشیدگی و صاف کردن و تراز کردن دقیق شاسی خودروهای تصادفی از آن استفاده می شود، از آنجایی که روش های سنتی و قدیمی شاسی کشی خودرو منسوخ و خارج از استاندارد شده و استفاده از روش های سنتی باعث صاف نشدن و تراز نشدن دقیق شاسی می شود لذا استفاده از جک شاسی کش با توجه به اینکه شاسی خودرو اسکلت بندی اصلی خودرو محسوب می شود، از لحاظ ایمنی خودرو، بسیار حائز اهمیت می باشد.   مراحل شاسی کشی خودرو   انواع شاسی کشی فرآیند شاسی کشی در صافکاری خودرو مانند دیگر بخش های این حرفه در روش های مختلفی انجام می گیرد. به طور کلی سه نوع شاسی کشی وجود دارد که بیشتر مورد استفاده صافکار ها قرار می گیرد :   شاسی کشی با اتصال خودور به 4 پایه از این روش در صافکاری شاسی خودرو زمانی استفاده می شود که شاسی خودرو آسیب جدی تر دیده باشد به نحوی که شاسی خودرو شکل خود را از دست داده باشد.

چون شاسی خودرو از نظر هندسی یک چهار ضلعی محسوب می شود. برای صافکاری ابتدا چهار گوشه ی شاسی خودرو به چهار پایه که می تواند در زمین و یا بر روی یک اسکلت فلزی قابل تغییر قرار دارد متصل می کنند. با استفاده ازگیره ها مخصوص شروع به کشیدن شاسی خودرو از چهار طرف می کنند تا شاسی خودرو حالت اولیه خود را پیدا کند.   شاسی کشی با میله در صافکاری شاسی خودرو از میله های قابل انتقال استفاده می کنند.

زمانی از این روش استفاده می شود که شاسی خودرو در یک نقطه آسیب جزئی دیده باشد و با استفاده از یک میله که در زمین مهار شده است  اقدام به صافکاری شاسی خودرو می کنند.   شاسی کشی با دستگاه شاسی کش این روش نسبت به دو روش دیگر جدیدتر و مدرن تر می باشد. با پیشرفت علم دستگاهی ساخته شده که ترکیبی از دو روش اول می باشد و کاملا به صورت مکانیکی و دقیق عملیات شاسی کشی را انجام میدهد. در این روش از صافکاری خودرو، صافکار با استفاده از علم و تجربه خودرو خود مقدار نیروی لازم برای برگشت شاسی خودرو به حالت اولیه را محاسبه و وارد می کند.   اجزای تشکیل دهنده دستگاه جک شاسی کشی : – بازوی های کشش شاسی – تابلو قابل حمل یا ترولی ابزار مخصوص – مجموعه نگهدارنده بازوی های دستگاه – سیستم برش لیزری – مجموعه نگهدارنده بدنه – سیستم کنترل از راه دور – پمپ قدرتمند هیدرولیک – قفل کن ایمنی – سیستم برش لیزری – زنجیر فولادی – جک قیچی همراه با جک تو دلی (برای مدلهای جک قیچی دار)   دستگاه جک شاسی کش خودرو   مراحل شاسی کشی ماشین با انواع شاسی کشی خودرو آشنا شدیم.

اما در تمام روش ها مراحل شاسی کشی یکسان می باشد. مراحل شاسی کشی خودرو را به سه مرحله تقسیم می کنیم:   مرحله اول: آنالیز وضعیت در این مرحله ابتدا صافکار خودرو تمام قطعات روی شاسی خودرو را جدا می کند و بعد از لخت کردن ماشین اقدام به ارزیابی و آنالیز، میزان آسیب وارد شده می پردازد و با توجه به آسیب وارد شده روش بهتری را برای شاسی کشی انتخاب می کند.   مرحله دوم: تعیین جایگاه شاسی خودرو طی این مرحله از شاسی کشی با استفاده از روش های مختلف شاسی کشی، شاسی خودرو را به نزدیکترین حالت به حالت اولیه ی شاسی خودرو تزدیک می کنند. به این مرحله شاسی کشی یا صافکاری کلی نیز گفته می شود.

در این مرحله شاسی خودرو به جایگاه اولیه خود باز می گردد.   در فرآیند شاسی کشی معمولا خودرو در میان چهار ستون فلزی قرار می گیرد و سپس صافکار و تیم او با بهره گیری از تجهیزات قدرتمند و چهار زنجیر که به ستون ها متصل هستند، بدنه شاسی خودرو را در جهات متفاوت می کشند.   از همین رو برای اینکه نیروی کشش در نقطه‌ی خاصی جمع شود، مکان خودرو نسبت به چهار ستون فلزی اطراف باید تغییر کند. تعیین جایگاه دقیق خودرو یکی از مهمترین اقداماتی است که صافکار در زمان شاسی کشی انجام می دهد.   مرحله سوم: دقت به جزئیات بعد از مرحله دوم شاسی کشی که مرحله صافکاری کلی می باشد. در مرحله سوم صافکار به جزئی ترین جزئیات دقت می کند و تمامی جزئیات شاسی خودرو را مانند روز اول بازسازی می کند.

به قدری جزئیات در این مرحله مهم می باشد که حتی جای پیچ ها را بر روی شاسی خودرو دوباره تنطیم می کند تا زمانیکه قطعات بدنه خودرو را بر روی شاسی سوار می کند هیچ ناهماهنگی وجود نداشته باشد.   مزایای استفاده ازدستگاه جک شاسی کشی : • کشیدن دقیق شاسی طبق اندازه استاندارد کارخانه سازنده خودرو • دسترسی آسان به کلیه سطوح شاسی • افزایش سرعت عمل کار و انجام عملیات ایمن • کاربری و عملکرد آسان • عدم نیاز به قدرت فیزیکی نیروی انسانی • بازوهای متحرک کشش شاسی جهت انجام عملیات دقیق • ابزار مخصوص جهت شاسی کشی و تراز دقیق شاسی خودرو • کشش شاسی از تمامی جهت ها • دارای جک قیچی بالابر جهت انجام عملیات دقیق (در مدلهای جک شاسی کش با جک قیچی)   گردآوری: بخش خودرو   { . .


بازنشر از : بیتوته

خبرهای مرتبط با