1403\01\02 14:16:07
طرز تهیه کازان کباب ازبکی، از غذاهای سنتی ازبکستان
طرز تهیه کازان کباب ازبکی، از غذاهای سنتی ازبکستان مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه کازان کباب ازبکی روش های درست کردن کازان کبابدر این مقاله از بیتوته، با طرز تهیه کازان کباب آشنا می شوید. کباب کازان، یک غذای دلچسب و خوش طعم از ازبکستان، جشنی از مواد اولیه ساده است که در یک کازان (دیگ) سنتی پخته می شود
طرز تهیه کازان کباب ازبکی، از غذاهای سنتی ازبکستان مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه کازان کباب ازبکی روش های درست کردن کازان کباب در این مقاله از ، با طرز تهیه کازان کباب آشنا می شوید.
کباب کازان، یک غذای دلچسب و خوش طعم از ازبکستان، جشنی از مواد اولیه ساده است که در یک کازان (دیگ) سنتی پخته می شود. این دستور غذا ترکیبی از گوشت لطیف، سیب زمینی ترد و ادویه های معطر برای یک وعده غذایی رضایت بخش است که مطمئناً تحت تأثیر قرار می گیرد. کباب کازان که با نام اوش نیز شناخته می شود، یک غذای اصلی از غذاهای ازبکستانی است. این غذا حاوی گوشت سرخ شده آبدار و سیب زمینی لطیف است که در آبگوشتی خوش طعم پخته شده و به طور سنتی در کازان (دیگ) چدنی پخته می شود.
سادگی و طعم قوی آن قلب و شکم نسل ها را تسخیر کرده است. بیایید به رازهای تهیه این غذای معتبر بپردازیم: کازان کباب یک غذای کلاسیک از غذاهای ازبکستانی است. به سختی می توان چیزی خوشمزه تر از گوشت آبدار با سیب زمینی سرخ شده با ادویه جات پیدا کرد.
اگرچه این غذای پرکالری است اما نمی توانید از آن بگذرید. طرز تهیه کازان کباب ازبکی : مواد لازم برای کازان کباب ازبکی : سینه گوشت گوسفند 500 گرم سیب زمینی متوسط 700 گرم پیاز (برای سرو) 1 عدد زیره ½ قاشق چایخوری گشنیز ½ قاشق چایخوری ریحان خشک شده ½ قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم فلفل تند به مقدار لازم روغن آفتابگردان یا چربی گوشت گوسفند برای سرخ کردن طرز تهیه کازان کباب ازبکی : سینه گوشت گوسفند را به صورت استیک برش دهید. گوشت را به مدت حداقل 20 دقیقه در ادویه جات بدون نمک مرینیت کنید. اگر تمایل داشتید مدت طولانی تری مرینیت کنید، گوشت را در یخچال بگذارید. پس از گذشت زمان مرینت، گوشت را در روغنی که خوب گرم کرده اید سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. مقداری نمک اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. تا گوشت ها به آرامی بپزند. در حالی که گوشت در حال پختن است، سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آنها را در همان روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و در حین تهیه مقداری نمک بزنید. گوشت ها را زیر و رو کنید و درب آن را بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. در صورت لزوم 50 میلی لیتر آب اضافه کنید. کازان کباب را با سبزیجات تازه و با پیاز خرد شده سرو کنید. * می توانید یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در زمان اضافه کردن سیب زمینی ها به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدهید تا سبک و طلایی شوند. طرز پخت کازان کباب به سبک بخارا : طرز تهیه کازان کباب بخارایی در اینجا گزینه دیگری برای تهیه یک غذای خوشمزه شرقی وجود دارد.
برای تهیه آن نیاز داریم: مواد لازم برای تهیه کازان کباب : گوشت گاو یا گوسفند 1 کیلوگرم سیب زمینی 5 عدد گوجه فرنگی 3 عدد پیاز 1 عدد فلفل بلغاری 3 عدد نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم زیره به مقدار لازم شوید به مقدار لازم آب به مقدار لازم روغن نباتی به مقدار لازم طرز تهیه کازان کباب بخارایی : یک قابلمه را گرم کنید و مقداری از روغن نباتی را داخل آن بریزید. گوشت را به قطعات متوسط برش دهید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشویید و برش دهید. پیاز را به ربع حلقه خرد کنید. پس از آن، گوجهفرنگیها را به صورت مکعبی برش دهید و فلفل دلمهای را نیمهریز کنید. سیب زمینی های آماده شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. پس از آماده شدن، آن ها را از داخل روغن خارج کنید و در بشقاب بریزید. مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید و گوشت را داخل آن بریزید. درب قابلمه را بپوشانید تا کمی بپزد سپس زمانی که آب آن تمام شد، گوشت را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. پیاز را به تابه اضافه کنید، نمک و فلفل آسیاب شده را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. بعد از مدتی گوجه ها را روی گوشت قرار دهید و همه چیز را مدتی دیگر با هم تفت بدهید. زیره را در کف دست بمالید و به مواد اضافه کنید. داخل غذا آب بریزید و فلفل خرد شده را بریزید.
در ظرف را ببندید تا مواد با هم بجوشند و گوشت ها به خوبی بپزند. گوشت را با سیب زمینی در یک بشقاب قرار دهید، روی آن سبزیجات خرد شده بپاشید و سرو کنید. طرز تهیه کازان کباب به سبک بخارایی نکاتی برای پخت کازان کباب : • اگر کازان ندارید از یک قابلمه ته سنگین مانند فر هلندی استفاده کنید. • برای تهیه ی کازان کباب می توانید از گوشت دنده با استخوان استفاده کنید، در این صورت، قسمت دنده را طوری برش بزنید که دو طرف هر دنده به مقدار مساوی گوشت باقی بماند. • می توانید از چربی آب شده برای تهیه ی این غذا استفاده کنید و با ورقه های دنبه را کف تابه بچنید و گوشت ها را روی آن قرار بدهید تا هم بپزند و هم دنبه ها آب شوند و با آن گوشت ها را سرخ کنید. • در دستور بالا می توانید 2-3 گوجه فرنگی خرد شده را با پیاز اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند. • در صورت تمایل می توانید به هر دو دستور، 2 تا 3 حبه سیر خرد شده را به همراه ادویه ها اضافه کنید تا یک طعم اضافی به آن اضافه شود. • کازان کباب را می توانید با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید. تغییرات : کازان کباب با سبزیجات: سبزیجات دیگری مانند هویج، فلفل دلمه ای یا بادمجان را برای یک غذای شاداب تر اضافه کنید. کباب کازان ادویهای: ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل هندی یا پاپریکا دودی را برای طعم و مزه شخصیسازی شده آزمایش کنید. در پایان : کازان کباب یکی از غذاهایی است که اگر یک بار آن را امتحان کنید، یکی از غذاهای اصلی در لیست غذایی تان می شود. به دلیل بافت لطیف و نرم سیب زمینی و گوشت بسیار لذت بخش است. گردآوری: بخش آشپزی { . .
بازنشر از : بیتوته