اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟
اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی/ برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟ مجموعه: اختراعات جدید محققان کره جنوبی اخیرا برنجی ترکیبی با سلول های گوشت گاو تولید شده در آزمایشگاه را خلق کرده اند آنان می گویند برنج گوشت گاو می تواند به منبع پایدار پروتئین تبدیل شود. به گزارش فرارو به نقل از دویچه وله، پروتئین برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است و شما میتوانید پروتئین خود را از گیاهان و حیوانات لوبیا، نخود، آجیل و دانههای غلات کامل و ماهی، مرغ و سایر دامها دریافت کنید
1403\02\09 08:37:08