خیلی وقتها پیش میآید که به دنبال یک دستور غذای ساده و خوشمزه میگردید.
در این ویدئو یک ترفند بسیار ساده برای سرخ کردن بادمجان با کمترین مصرف روغن به شما آموزش داده می شود.
منو غذایی ماه رمضان مجموعه: آموزش انواع غذاها باز هم ماه رمضان رسیده و صدای ربنا در کوی و برزن میپیچد و همه اهل خانه در کنار هم جمع شده و پای سفرههای افطاری و سحری ساعات بیشتری را از کنار هم بودن لذت میبرند. به همین مناسبت در این مقاله آموزش انواع غذاها ویژه افطار و سحر، انواع نوشیدنی ها، دسرها و تزیین سفره افطار که در ماه مبارک رمضان طرفداران بیشتری دارد اختصاص دادهایم
اگه شما هم عاشق طعم فوق العادهی سیب زمینی پنیری هستین به ما بپیوندین. سیب زمینی پنیری راههای مختلفی برای تهیه کردن داره.
برایتان پیش آمده که فرصت کافی نداشته باشید و بخواهید خیلی سریع یک غذای خوشمزه درست کنید؟
«غذای ملل که همیشه نباید ایتالیایی و فرانسوی باشه! یه بارم پاکستانی بخور!». «کرایی مرغ»! اسمی که در پاکستان برای این غذا انتخاب شده همین است.
برای طبخ عالی و خوش رنگ شدن غذای اصیل ایرانی و خورش های قرمز رنگ مثل خورش قیمه،خورش مرغ و خورش بادمجان و... نکتههای ریز و مهمی وجود دارد.
یکی از ملزومات مهم برای تهیه زرشک پلو، درست کردن زرشک خوشرنگ و معطر برای روی برنج است. اگر میخواهید زرشک خوشرنگ و براق مجلسی تهیه کنید، باید برخی نکات مهم را درباره تفت دادن زرشک بدانید؛ با ما همراه باشید.
در این ویدئو شاهد پخت یک غذای متفاوت با بادمجان هستید که در ترکیب با پنیر و سس گوجه فرنگی درست میشود.
«سوپ دوست داری؟ اینو امتحان نکردی؟ خب ضرر کردی!» سوپهای ترکیهای در عین سادگی و اینکه آسان تهیه میشوند آنقدر طعم فوقالعادهای دارند که هر روز تصمیم میگیرید درست کنید.