صبحانه را بسیاری از متخصصان تغذیه مهمترین غذای روز میدانند، اما این تعبیر لزوماً به معنای آن نیست که حتماً وعده صبحانه باید مانند وعده ناهار سنگین و حاوی مواد غذایی پرنشاسته و پرچرب باشد.
خیلی وقتها پیش میآید که بهدنبال یک دستور غذای ساده و خوشمزه میگردید. ممکن است خسته از از راه رسیده باشید، وقت کم باشد و یا اصلا بیهیچ دلیل خاصی حوصله آشپزی کردن را نداشته باشید و دوست داشته باشید یک غذای ساده و سریع تهیه کنید. در ضمن بیشتر این غذاها کم کالری و سالم هم هستند.
میوه یکی از سالمترین گزینههای غذایی است، اما به گفته کارشناسان تغذیه، زیاده روی در مصرف آن خالی از خطر نیست.
استفاده از خیار یک راه آسان و سریع برای طعم دار کردن آب و نوشیدن و لذت بردن از آن است.
محققان کالج دارتموث چندین نوع غذای دریایی را آزمایش کردند و نمونهها نشان دادند که میگو و خرچنگ حاوی سطوح خطرناکی از PFAS (به ترتیب حدود ۱.۷۴ و ۳.۳۰ نانوگرم در گرم) هستند که یک سم است.
نگهداری اشتباه از پیاز و سیر باعث جوانه زدن آنها میشود، از این رو برای جلوگیری از این مساله باید روشهای صحیح برای نگهداری آنها به کار ببرید.
گوجه سبز، میوهای محبوب و پرطرفدار در فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم دلچسب و خواص فراوان، طرفداران زیادی دارد. اما این میوه خوشمزه برای همه افراد مناسب نیست و در برخی افراد میتواند عوارضی ایجاد کند.
سرکه سیب حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C و برخی ویتامینهای گروه B، مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم و همچنین آنتی اکسیدانهایی مانند پلی فنولها است.
اگر شما هم در میان بیش از ۲۰ درصد بزرگسالانی هستید که دارای دردهای مزمن مانند آرتریت، میگرن یا کمردرد هستند، ممکن است غذا خوردن برایتان بیشتر شبیه به یک کار طاقت فرسا باشد تا لذتبخش و همیشه نگران باشید که برخی غذاها به طور ناخودآگاه ناراحتی شما را تشدید کنند.
احساس گرسنگی نشان میدهد که بدنتان به انرژی نیاز دارد. این حس فیزیکی که توسط سیگنالهای فیزیولوژیکی پیچیده کنترل میشود، ابتدا اشتها را تحریک میکند و سپس با خوردن غذا از بین میرود.