یک مطالعه اخیر نشان داد که وقتی اجزای فعال دارچین به موشها داده شد، رشد سلولهای سرطان پروستات در مراحل اولیه در آنها کاهش یافت.
سیب به خاطر ارزش غذایی بالایی که دارد، میتواند به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی برای تقویت سلامتی در نظر گرفته شود. این میوه نه تنها برای سلامتی بدن انسان مفید است بلکه به بهبود کیفیت رژیم غذایی روزانه کمک میکند.
آب گوجه فرنگی دارای مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ و B۶ به همراه مواد معدنی مانند منیزیم، آهن و فسفر است. همه این ویتامینها و مواد معدنی به نوبه خود دارای مزایای متعددِ شناختهشدهای هستند.
اگرچه ممکن است خوردن مقدار کمی جگر گهگاهی در دوران بارداری بیخطر باشد اما باید در مصرف آن احتیاط کرد.
بعضی عادات غذایی هستند که ممکن است غلط یا درست باشند، مثل خوردن میوه بعد از صرف غذا که مخالفان و موافقانی دارد.
رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا موجب آزاد شدن عوامل خطرناکی در ترکیبات قندی و پروتئینی میشود و برای سلامتی بسیار مضر است.
همه ما پیش از این از تاثیر مواد غذایی بر بدن و سلامت آن مطلع بودهایم. اکنون تعداد فزایندهای از تحقیقات نشان میدهد که انتخابهای غذایی بر ذهن هم تاثیرگذار است.
به گفته متخصصان، میزان تحمل کافئین در افراد متفاوت است اما در سیستم بدن برای میزان کافئین محدودیتی وجود دارد.
پیری یک سِیر طبیعی و اجتنابناپذیر است. در حالی که تبلیغات سعی میکنند پیری را امری توقفپذیر جلوه دهند، باید گفت هیچ راه واقعی برای انجام این کار وجود ندارد. اما خوشبختانه با ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی میتوان از سرعت پیری کاست و بر میزان سلامت کلی افزود. برخی عادات غذایی وجود دارد که با بهکارگیری آنها علاوه بر اینکه میتوان خطر ابتلا به بیماریها را کاهش داد، بلکه میشود روند پیری را هم کندتر کرد.
زمانی که شما هندوانه را با غذا مصرف می کنید، فرایند هضم غذا نیازمند ایجاد حرارت خاصی است که در صورت مصرف برخی میوه های آبدار مثل هندوانه و یا خیار، هضم غذا دچار مشکل می شود.