ارزش غذایی زردآلوی خشک و تازه مجموعه: خواص مواد غذایی در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. این میوه ها معدن کارُتن هستند
طرز تهیه و خواص سرکه انگبین سنتی (سکنجبین) مجموعه: خواص مواد غذایی سرکه انگبین سنتی آشنایی با سرکه انگبین و خواص آنسرکه انگبین یا سکنجبین که بر پایه عسل تهیه شود خواص درمانی زیادی دارد و سموم بدن را پاکسازی میکند. سرکه انگبین یا سکنجبین یکی از نوشیدنی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر خوشمزه و گوارا بودن ، از نظر طب سنتی ، خواص زیادی برای سلامت دارد
31 خواص میوه ی کاکتوس یا گلابی خاردار مجموعه: خواص مواد غذایی آشنایی با خواص گلابی خاردار آشنایی با خواص کاکتوس یا گلابی خاردارآیا می دانید میوه کاکتوس به گلابی خاردار نیز معروف است؟ خوب، حالا، شما می دانید. میوه ها کاملا شیرین هستند و می توانید آنها را به صورت خام میل کنید
خواص دوغ برای سلامتی مجموعه: خواص مواد غذایی از خاصیت دوغ محلی و دوغ گوسفندی چه می دانید دوغ، نوشیدنی سالم با خواص بی نظیر!دوغ یک محصول لبنی تخمیر شده است. دوغ محلی مایع باقیمانده پس از تبدیل شدن ماست به کره است
چای سفید ، چای خوش طعم و گوارا مجموعه: خواص مواد غذایی اگر میخواهید طعمی متفاوت و عجیب و غریب را مزه كنید و طعم متفاوتی از چای را كه در گذشته دور طرفداران بسیاری داشته است ، تجربه كنید ، به شما پیشنهاد میكنیم یك فنجان چای سفید بنوشید. چای سفید چایی است كه اگرچه از برگهای چای تهیه میشود، اما از روش متفاوتی در فرآوری آن استفاده خواهد شد
طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج مجموعه: خواص مواد غذایی طرز تهیه سرکه برنج همه چیز درباره سرکه برنجسرکه برنج طعم ملایم و نسبتا شیرینی دارد و یکی از طعم دهنده های اصلی غذاهای آسیایی و سالادهای کره ای است. سرکه برنج یکی از طعم دهنده های رایج غذاهای آسیایی به خصوص کره ای و ژاپنی است که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و در ایران در فروشگاه های لوکس به فروش میرسد
از خواص طالبی چه می دانید؟ مجموعه: خواص مواد غذایی آشنایی با خواص طالبی خواص طالبی برای سلامتی طالبی در تابستان یک میان وعده باطراوت است و حاوی مواد مغذی مفید برای سلامتی فرد است. طبع این میوه گرم و تر است
فواید کاسنی فرنگی برای سلامتی چیست؟ مجموعه: خواص مواد غذایی فواید کاسنی فرنگی کاسنی فرنگی گیاهی پر از خاصیتکاسنی فرنگی یا کاسنی کاهویی یکی از منابع اصلی تامین ویتامین کا (K) برای بدن است که میتواند به بهبود تراکم استخوان،کاهش التهاب مفاصل ، تنظیم کلسترول و پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک کند. در این مطلب از بیتوته شما را با فواید کاسنی فرنگی آشنا می کنیم
آشنایی با خواص گشنیز و فواید تخم گشنیز مجموعه: خواص مواد غذایی آشنایی با خواص دانه گشنیز و کاربردهای آن آشنایی با خواص درمانی گشنیز و تخم آن :خواص گشنیز و تخم گشنیز در این مقاله از بیتوته به طور مختصر بررسی می شوند. گشنیز یکی از گیاهان دارویی معروف است که به دلیل خواص آن در طب سنتی و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد
آشنایی با آلوئه ورا و خاصیت آلوئه ورا مجموعه: خواص مواد غذایی از ژل Aloe برای درمان زخمهای درونی و بیرونی نیز می تواند استفاده کرد گونه شناسی آلوئه ورا :گیاه «آلوئه ورا» گیاهی است که به طور عمده در مناطق خشک رشد می کند. آلوئه ورا با اینکه به خانواده زنبق تعلق دارد اما در ظاهر شباهت بسیار زیادی به کاکتوس دارد